• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ALLA PRIMA

Цього року мистецький проект «ALLAPRIMA»  розгорнуто 12 жовтня 2013 року. Приурочений до Дня художника, цей захід проводиться десять років поспіль з ініціативи викладачів та студентів секції образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету за підтримки управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації

Мистецький Рух передбачає популяризацію мистецтва серед дітей та молоді. «ALLA PRIMA» щороку залучає до творчих майстерень  образотворчого мистецтва: живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва, скульптури понад 250 жителів та гостей міста. Під відкритим небом на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку працює безліч міні-експозицій, міні-майстерень.

Пленер та майстер-класи, виставки та музичний креатив, а головне – спільна творчість, яка об’єднує дорослих та дітей, допомагають одним знайти свої контакти зі світом творчості, іншим відчути можливості зміни власного життя, третім – змінити ставлення до світу та самого себе.

Мистецький рух «ALLA PRIMA» сьогодні – це свято, це – місце презентації та творчих експериментів. На цьому святі кожна людина – художник, який відчуває себе таким, наскільки вона прагне ним бути. Тут вона може отримати новий поштовх до творчості, можливість подивитися і повчитися, відчути себе Художником.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись