• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Процес оновлення й поліпшення триває…

Початок нового 2013-14 навчального року в університеті, як і кожного попереднього, як і в кожному навчальному закладі – пора неймовірно напружена. Тут народна мудрість «що посієш, те й пожнеш» спрацьовує безапеляційно. Нові навчальні програми, нові розклади, нові навчально-методичні комплекси, нові навчальні курси… І все це треба розробити, засвоїти, застосувати. Запорука того – високий науково-педагогічний потенціал, яким славиться наш університет, і, звичайно, належна матеріально технічна база.

Незважаючи на об’єктивні труднощі, університет прагне до розбудови на всіх напрямах. Величезне господарство: шість навчальних корпусів, три гуртожитки потребує постійної підтримки й оновлення. За 8 місяців 2013 року адміністративно-господарчою частиною за участю студентських будівельних загонів, організованих студентськими профспілками, було здійснено цілий ряд капітальних та косметичних ремонтів із використанням сучасних оздоблювальних матеріалів. Це й аудиторії та спортивні зали факультету фізичного виховання, коридори й аудиторії факультету іноземних мов та фізико-математичного факультету, лекційні аудиторії №33-а й 38-а в історичному корпусі вишу. Готується до відкриття аудиторія імені В. І. Завіни.

Особливої уваги потребують гуртожитки університету, яким уже «далеко за тридцять». Програма їх відновлення діє вже кілька років поспіль. Лише за літні місяці наведено лад на блоках, де мешкають студенти факультету філології та журналістики, природничо-географічного факультету, продовжується облаштування (тут є чим пишатися) блоків факультету історії та права та коридорів (гуртожиток №1) факультету педагогіки та психології і мистецького факультету. На часі – помешкання факультету іноземних мов. Попри різні проблеми, цей процес не зупиняється. Орієнтир на комфортні умови проживання для студентів взятий і підтримується адміністрацією вишу.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись