• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День здоров'я, сили і краси!

Мій рідний вчитель фізкультури!!! 
Я дякую, кажу тобі 
За наші ще стрункі фігури, 
За те, що спокою ти не давав мені!!! 

За те, що влітку, восени і взимку 
Натхненно тренуватись заставляв! 
Я пам'ятаю всі твої поради! 
Ти нудьгувати нам не дозволяв! 
Спортивний рідний зал, 
Я вдячний за здоров'я!!! 
Слабеньким підлітком до тебе я прийшов! 
Тут гартувалась і міцніла сила волі, 
Тут справжніх друзів я своїх знайшов!!! 
Здоров'я завжди щоб було у нормі, 
Щоб не хворіти, кашляти і чхати, 
Потрібно бути у спортивній формі, 
На власний вік увагу не звертати! 
Здоров'я й спорт хай завжди будуть в моді! 
Його за гроші нам ніколи не купити! 
Я дякую тобі, мій вчитель фізкультури, 
За все, що зміг для мене ти зробити!!!

Святкування Дня фізичної культури і спорту в України припадає на другу суботу вересня. У 2013 році – 14 вересня. З нагоди свята краси і сили на факультеті фізичного виховання 12 вересня 2013 року відбулися змагання з пляжного волейболу та футболу між командами Кіровоградського державного педагогічного університету. Відкрив змагання ректор вишу – доктор філологічних наук, професор Семенюк О. А.

У змаганнях взяли участь 13 команд, з них 10 команд юнаків, 2 команди дівчат та одна команда викладачів. Переможцями серед сильної статі стали студенти факультету фізичного виховання Зіненко Б. і Глущенко О. Серед прекрасної половини людства перше місце у запеклій боротьби зайняли також студентки факультету фізичного виховання Мартиненко М. і Лиходід Н. На стадіоні до Дня фізичної культури і спорту проходили й змагання з футболу між І і ІІ курсом факультету фізичного виховання, в якій переможцями стала команда ІІ курсу.

13 вересня в холі факультету фізичного виховання відбулася святкова лінійка, присвячена Дню фізичної культури і спорту, на яку з поздоровленнями і подарунками завітали шановні гості. Були присутні помічник ректора професор Михида С. П., декан факультету фізичного виховання професор Турчак А.Л., почесний ветеран факультету фізичного виховання Циганенко О. Г., голова відділення Національного Олімпійського Комітету у Кіровоградській області, заслужений працівник фізичної культури та спорту, доцент Ковальов В. О., начальник управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Шевченко О. В., голова студентського профспілкового комітету Кіровоградського державного педагогічного університету Бойко С. В., голова студентської спортивної спілки, викладач кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Руденко С. О. Шановні гості привітали кращих спортсменів, переможців і призерів літньої універсіади та Всеукраїнських, обласних, міських і університетських  змагань з видів спорту.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись