• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Рейтинг та списки рекомендованих до зарахування на магістратуру за спеціальностями 053 «Психологія», 081 «Право», 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії»

Вступникам на магістратуру: 13 серпня 2018 року Приймальною комісією ЦДПУ ім. В. Винниченка прийнято рішення про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 053 «Психологія», 081 «Право», 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії»

Рейтинги, списки рекомендованих та терміни зарахування:

Терміни зарахування вступників:

  • рекомендування до зарахування – 13 серпня 2018 року
  • виконання вимог для зарахування на місця державного замовлення – не пізніше 18 серпня (до 18:00 години);
  • зарахування за державним замовленням – 20 серпня 2018 року
  • зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення – не пізніше 25 серпня 2018 року

Нагадуємо!

Особи, які беруть участь у конкурсному відборі на місця державного замовлення, після прийняття Приймальною комісією рішення про рекомендування до зарахування, зобов’язані виконати вимоги для зарахування: подати особисто оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього та/або інших документів, передбачених Правилами прийому до Приймальної комісії.

Особам, які не зараховані наказом на навчання за державним замовленням (Бюджет) та які рекомендовані до участі в конкурсі на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (Контракт), для зарахування до університету необхідно подати до Приймальної комісії оригінали документів та укласти договір про оплату.

Рейтинги вступників на магістратуру:

Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13 серпня 2018 року, протокол № 36 "Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця за кошти державного замовлення та до участі в конкурсі за кошти фізичних та/або юридичних осіб на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра за конкурсними пропозиціями 2018 року»

Списки рекомендованих на Бюджет

Факультет педагогіки та психології

Факультет історії та права

Списки рекомендованих до участі в конкурсі на Контракт

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись