• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Списки рекомендованих до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб: бакалавр на основі молодшого спеціаліста та бакалавр за іншою спеціальністю

На підставі рішення приймальної комісії від 2 серпня 2018 року (протокол №  28) інформуємо вступників про рекомендацію до зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, які вступають на 1, 2, 3 курси денної та заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста,  або бакалавра за іншою спеціальністю, які здобули раніше такий саме або вищий ступінь вищої освіти або здобувають його не менше одного року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план на конкурсні пропозиції 2018 року.

Вступники, рекомендовані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб, зобов’язані виконати до 14 серпня вимоги для зарахування: подати особисто оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього, військовий квиток або приписне свідоцтво (для військовозобов’язаних), крім передбачених законодавством випадків та/або інші документи, передбачені Правилами прийому, до Приймальної комісії.

Подані оригінали документів (або засвідчені за оригіналами їх копії разом із довідкою, виданою на вимогу студента закладом вищої освіти про зберігання оригіналів документів, у якому він навчається за кошти державного або регіонального замовлення, або за рахунок цільових пільгових державних кредитів) зберігаються в ЦДПУ ім. В. Винниченка протягом усього періоду навчання. 

Договір про надання освітніх послуг між ЦДПУ ім. В. Винниченка та фізичною (юридичною) особою укладається після видання наказу про зарахування. У разі якщо договір не буде укладено протягом двох тижнів з дати видання наказу про зарахування, цей наказ скасовується в частині зарахування цієї особи. Оплата навчання здійснюється згідно з договором, укладеним сторонами.

Спеціальності освітнього ступеня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста

Фізико-математичний факультет

Природничо-географічний факультет

Факультет педагогіки та психології

Факультет філології та журналістики

Факультет іноземних мов

Факультет історії та права

Мистецький факультет

Факультет фізичного виховання

Спеціальності освітнього ступеня «Бакалавр» на основі бакалавра за іншою спеціальністю

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись