• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Списки рекомендованих на бюджет: бакалавр на основі повної загальної середньої освіти та бакалавр на основі молодшого спеціаліста

У рамках вступної кампанії 2018 року Приймальна комісія інформує вступників Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка про рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та бакалавра на основі молодшого спеціаліста за конкурсними пропозиціями 2018 року.

Особи, які рекомендовані до зарахування зобов’язані виконати вимоги для зарахування на місця державного замовлення до 18 години 6 серпня: подати особисто оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього та/або інших документів, передбачених Правилами прийому до Приймальної комісії.

Подані оригінали документів зберігаються в ЦДПУ ім.В.Винниченка протягом усього періоду навчання.

Рейтингові списки

Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 серпня 2018 року, протокол № 27-2 "Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця державного замовлення осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти або бакалавра на основі молодшого спеціаліста"

Спеціальності освітнього ступеня «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти

Фізико-математичний факультет

Природничо-географічний факультет

Факультет педагогіки та психології

Факультет філології та журналістики

Факультет іноземних мов

Факультет історії та права

Мистецький факультет

Факультет фізичного виховання

 

Спеціальності освітнього ступеня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись