• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

З 2 липня при Приймальній комісії університету розпочинає роботу Консультаційний центр з питань реєстрації Електронних кабінетів вступників для подання електронної заяви на вступ

У 2018 році вступники з повною загальною середньою освітою, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання за денною та заочною формами навчання з 12 до 26 липня включно подають заяви на участь у конкурсному відборі до закладу вищої освіти для її розгляду приймальною комісією виключно в електронній формі.

Електронна заява – запис, що вноситься вступником в особистому електронному кабінеті до Єдиної державної електронної бази з питань освіти шляхом заповнення ним у режимі он-лайн електронної форми та містить відомості про обрані ним заклади вищої освіти, конкурсну пропозицію та встановлену ним пріоритетність заяви.

Для подання електронної заяви вступник повинен зарєструвати "Електронний кабінет", скориставшись освітнім он-лайн сервісом "Освіта всім" на інтернет-сайті за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua, який розпочне роботу з 2 липня 2018 року.

Інфографіка

Особистий електронний кабінет вступникавеб-сторінка, за допомогою якої вступник подає електронну заяву до закладу вищої освіти та контролює її статус.

Статус електронної заяви – параметр електронної заяви, що встановлюється закладом вищої освіти в Єдиній базі та відображається в особистому електронному кабінеті вступника.

Реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів:

  • розпочинається 02 липня
  • закінчується  25 липня (о 18.00 годині).

Для надання допомоги вступникам при поданні заяв в електронній формі при Приймальній комісії Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка створено

Консультаційний центр (ауд. № 104, п'ятиповерховий адміністративний корпус університету),

  • який працюватиме з 2 до 25 липня включно

Адреса приймальної комісії: Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1 (ауд. 103, корпус № 5)

Телефони приймальної комісії:

+380 (522) 22 86 50;

+380 (50) 96 046 56;

+380 (96) 62 379 13

Електронна пошта приймальної комісії: [email protected]

Прийом електронних заяв для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання:

  • розпочинається 12 липня
  • закінчується  26 липня (о 18.00 годині).

Вступники, які мають спеціальні умови щодо участі в конкурсному відборі та хочуть скористатись своїм спеціальним правом при вступі до ЦДПУ ім. В. Винниченка подають заяву до приймальної комісії в паперовій формі – особисто.

Під час реєстрації особистого електронного кабінету вступник зазначає такі дані:

  • адресу електронної пошти, до якої вступник має доступ. Зазначена адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінету;
  • пароль для входу до особистого електронного кабінету;
  • номер, PIN-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання. У 2018 році приймаються сертифікати ЗНО 2016, 2017 та 2018 років, крім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов. Оцінки з англійської, французької, німецької та іспанської мов приймаються лише з сертифікатів ЗНО 2018 року;
  • серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до зазначеного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала і розрахований як середнє арифметичне усіх зазначених в додатку до атестата оцінок (інваріантна частина, варіативна частина, державна підсумкова атестація). Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)», у загальну кількість не враховуються. Середній бал, введений в особистому електронному кабінеті з помилкою, вступник може виправити самостійно до подання першої заяви.

Детальніше за посиланням: Електронна заява на вступ

zayav na bakalavra2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись