• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Новація вступної кампанії 2018 року – творчі заліки. Розпочато реєстрацію!

Для вступників важливо знати, як відбуватиметься вступна кампанія поточного року – якими будуть Правила прийому, що очікувати від новацій, адже поінформованість про процедури та їх розуміння абітурієнтами є важливим фактором успішного вступу.

Однією з новацій вступної кампанії 2018 року є те, що при вступі на навчання за спеціальностями 014.11 Середня освіта (Фізична культура), 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), 061 Журналістика для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної освіти не передбачено проведення творчих конкурсів, натомість запроваджується нова форма оцінювання творчих та фізичних здібності вступників – творчий залік. Результатом творчого заліку стане допущення або недопущення абітурієнта до участі в конкурсному відборі за результатами ЗНО.

При вступі за спеціальностями, за якими передбачено проведення творчих заліків зараховуватимуться результати ЗНО з трьох навчальних предметів, а не з двох, як було раніше.

Предмети ЗНО

Творчі заліки в ЦДПУ ім. В. Винниченка проводяться за розкладом, затвердженим Головою приймальної комісії.

Реєстрацію на творчі заліки розпочато з 1 лютого, яка триватиме до закінчення етапу прийому документів – 26 липня включно.

Більш детально з процедурою організації та проведення творчих заліків у ЦДПУ ім. В. Винниченка можна ознайомитись на сторінці «Абітурієнту».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись