• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Оголошення про чергове засідання приймальної комісії

До відома членів Приймальної комісії Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка!

Шановні колеги!

Повідомляємо, що 17 липня 2017 року (понеділок) о 1830  (у залі засідань вченої ради університету) відбудеться засідання приймальної комісії.

На порядку денному:

  1. Про внесення змін до Правил прийому на навчання до Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2017 році.
  2. Допуск до складання творчого конкурсу з журналістики осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 061 «Журналістика».
  3. Допуск до складання творчого конкурсу з журналістики осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 061 «Журналістика».
  4. Допуск до складання додаткового вступного іспиту осіб, які вступають на 1 курс заочної форми навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право» на основі ступеня бакалавра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), здобутого за іншою спеціальністю (напрямом підготовки).

Голова приймальної комісії, ректор Семенюк О.А. 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись