• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Наш 4 – Б блок

Барвисті малюнки на стінах, різнокольорові плакати та фотографії – це саме те, що підніме настрій кожному, хто завітає на наш 4 – Б блок.  Перше, що кинеться вам в очі – це відбиток ніжок та лапок різної форми, які ведуть до всіх кімнат блоку, зокрема і до світлої, просторої кухні, де завжди пахне чимось смачненьким! Домовий Кузя,  який мешкає над кухонним диванчиком, не тільки на кухні головний,  а ще є символом та оберегом нашого блоку.  Поруч з кузиною стіною видніються фотографії жителів блоку: двадцятеро усміхнених студентів з допитливими очима, які підтримують чистоту та порядок блоку. Проте найбільша гордість кухні – два дипломи за виграш у конкурсі «Кращий блок», а саме: «за найкращий санітарно - гігієнічний стан, відмінні житлово-побутові умови, зразковий порядок і забезпечення належних умов проживання»! Так, вже два роки поспіль наш блок має право гордитися перемогою! Нас, жителів 4 – Б , не може не тішити той факт, що перемога 4 – Б блоку – це вже стабільно закріплений результат!

Перший диплом приніс нам не тільки радість та гордість за блок, а ще й чудову можливість відвідати та дізнатися краще столицю України: походити старовинними вуличками, помилуватися краєвидами, дізнатися більше про Київ завдяки музеям. Дякуючи цій поїздці, ми дійсно переконалися у історичності на цей час вже крилатої фрази: «Як тебе не любити, Києве мій?».

З другим дипломом заметушилися любителі гір, сніжних вершин та стрімких карпатських річок. Яремча, Ворохта, Рахів та славнозвісний курорт Буковель – це все зачарувало нас  з першого погляду. Поїздка дійсно вдалася: спуски на лижах, саночках, ігри в сніжки, цікаві екскурсії, знайомство з західно - українськими стравами… Ми зрозуміли, що наші серця – у верховині!

Взагалі, жителям нашого блоку дуже подобається подорожувати разом, жартувати та ділитись цікавими розповідями. У  4 – Б завжди  є в запасі багато цікавих історій, які ми розказуємо на наших вечірніх зборах. Приходьте – розповімо!

На Полтавській 37
Поверх є відомий всім:
Тут не курять і не п’ють,
Дітки гарні тут живуть.
На казковім блоці цім
Раді ми Вам дуже всім!
Ви приходьте, не соромтесь,
Завітайте ви до нас - 
Четвертий блок покаже клас!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись