• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Четверта міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти — 2013”

28 лютого — 2 березня у Києві відбулася Четверта міжнародна виставка “Сучасні заклади освіти — 2013”. Організаторами виставки були Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України і компанія “Виставковий світ”.

Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка виборов срібну медаль у номінації “Упровадження системи компетенцій у навчальний процес як основи якісної професійної підготовки фахівців вищої освіти” та був нагороджений дипломом за вагомий внесок у розвиток національної освіти. Почесною грамотою нагороджено ректора КДПУ ім. В.Винниченка проф. О.А. Семенюка за особистий внесок у зміцнення освітнього потенціалу України. 25 березня на засіданні Вченої ради директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Е.В. Лещенко привітала ректора проф. О.А. Семенюка та колектив університету з нагородою.

Вагомий внесок у завоювання медалі зробили викладачі кафедр, якими керують професори В.В. Радул, О.В. Авраменко, В.П. Вовкотруб, С.Л. Ковтюх, В.О. Кравцов, С.Г. Мельничук, Г.В. Дьяконов, А.М. Растригіна, В.Ф. Черкасов та викладачі факультету іноземних мов на чолі з деканом проф. О.М. Білоусом.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись