• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч з композитором, виконавцем пісень, вчителем музичного мистецтва м. Кіровограда Світланою Щербиною

6 березня 2013 року на музичному відділенні мистецького факультету відбулася творча зустріч з випускницею  університету 2005 року, композитором, виконавцем власних пісень, вчителем музичного мистецтва НВО – школа-ліцей № 19 м. Кіровограда Щербиною Світланою Миколаївною.

Студенти мали можливість відчути атмосферу шкільного життя, дізнатися про специфічні особливості проведення уроків музичного мистецтва з дітьми різних вікових груп та організацію позакласної роботи з художньо-естетичного виховання молоді. С.Щербина розповіла про підготовку сценарію уроку, запровадження різних видів мистецтв та сучасних інтерактивних технологій в процесі сприймання музики, вокально-хорової роботи, інструментального музикування та вокальної імпровізації. Студенти переглянули фрагмент уроку у 5-а класі за темою «Що скаже музика – того не скаже слово».

Із захопленням та піднесенням прозвучали пісні у виконанні автора, які С.Щербина написала для дітей і розучує на уроках та з учасниками вокального ансамблю. Вона автор біля 100 творів різних за тематичною спрямованістю. На цьому заході у виконанні автора прозвучали пісні «Україно моя», «Пісня про пісню», «Моє цуценя».

Ця творча зустріч, організована з ініціативи доктора педагогічних наук, професора В.Черкасова, надала можливість студентам усвідомити значущість обраної спеціальності та психолого-педагогічної і фахової підготовки, готовності до роботи у загальноосвітніх навчальних закладах.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись