• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Нова інтерпретація казок Василя Сухомлинського студентами факультету педагогіки та психології

Книжка приходить до дитини разом із казкою. Народжена фольклором,насичена містким педагогічним змістом,вона несе в собі позитивний приклад етичного ідеалу. Жоден із жанрів літератури не користується в дітей такою популярністю, як казка. Вона виховує кмітливість, уяву та волю, а головне - виховує в дитини розуміння до навколишнього світу, почуттів, утверджує моральні цінності, поняття про добро і зло, справедливість і несправедливість, красу і потворність.

Тому кожного року на факультеті педагогіки та психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувається “Інсценізоване читання казок Василя Сухомлинського”.

26-го вересня в актові залі університету студенти першого курсу мали змогу побачити цікаві інтерпретації старих казок на сучасний лад. Глядачі могли подивитись на креативну подачу різних історій з піснями, віршами та навіть танцями. Мета заходу — навчитися виховувати та розвивати діток за допомогою казок, адже й самі педагоги та психологи досить часто використовують у роботі з дітьми твори В.О. Сухомлинського, які позитивно впливають на формування життєвої компетентності дошкільників.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись