• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День третій. КВН «Кубок ректора 2012»

14 листопада надворі термометр показував лише близько 7 градусів тепла, але в актовому залі університету було д-у-у-же гаряче! Бо саме у цей день відбувся довгоочікуваний гумористичний батл - «КУБОК РЕКТОРА 2012» з КВН! За звання найвеселіших прийшли змагатись 5 команд, кожна з яких представляла свій рідний факультет. Були як досвідчені і знані команди, так і нові, що стали справжнім відкриттям конкурсу!

Перш ніж розкрити таємницю, кого ж все-таки обрали тріумфатором гри, хочеться сказати декілька слів про кожну з команд, що не побоялися вийти на сцену 14 листопада.

Команда мистецького факультету "В тональності" у цей день явно була "не у своїй тарілці", на жаль. Можливо, вплинуло те, що основний склад команди - це першокурсники, а їм (ви вже нам повірте!) досить важко було змагатися з більш досвідченими і впевненими командами старших курсів. Але недарма кажуть: "І кожен фініш – це, по суті, старт", тож хай поразка їх не засмучує, а навпаки - готує до нових звершень! Тим паче, на моїй пам’яті, на мистецькому факультеті вже дуже давненько студенти не грали в КВН, та ще й на університетському рівні.

Два різних «тайми» продемонстрували учасники команди «Повний пі» фізико-математично факультету. Показавши просто фантастичну візитку, «відстрілявши» на хорошому рівні капітанській біатлон, хлопцям та дівчатам з «країни математики» не вистачило сил на останній спурт. Але, варто відзначити, потенціал у команди величезний! Сподіваюся, що це не останній конкурс, де студенти фізико-математичного факультету демонструватимуть тягу до творчості.

А тепер кілька слів про журі. Судили команди досвідчені КВНщики: учасники команди «Маленький Париж» - Юрій Тушевський і Дмитро Крендель; чемпіон з КВНу 2011 року – Кирило Мельник; учасниця команд «Збірна університетів» і «Наївність» - Марина Буріка; втім головою журі був завжди молодий і активний, не байдужий до студентського життя – голова профспілкового комітету студентів Сергій Вікторович Бойко.

Як же часто помиляються, коли говорять, що один у полі не воїн! І знову ця проста і відома всім істина не спрацювала, якщо ми говоритимемо про команду КВН факультету іноземних мов «Чиста інквізиція». Відверто кажучи, вона звалила весь тягар конкурсів на свій шалений акторський талант. Окрім того, просто фантастично відіграла музичний конкурс, фактично імпровізуючи, привела свою команду (з трьох учасників!), до бронзової нагороди. Факультету іноземних мов залишається побажати не втратити свій дорогоцінний камінчик, і ні в якому разі не втрачати новостворену команду із хорошим запасом творчості та сильним капітаном!

Команда факультету історії та права «Скіф» вкотре продемонструвала високий рівень володіння мовою гумору. Оновлений склад володарів «Кубку ректора 2011 року» прагнув знову довести, що право носити звання найвеселіших і найкмітливіших заслуговують саме вони. І що закономірно, «Скіф’яни» лідирували до останнього конкурсу. І те, що команда посіла друге місце, скоріше, не їх провина, а результат фантастичної «домашки» від цьогорічних чемпіонів.
Зовсім нещодавно на КВНській мапі нашого університету з’явилася жіноча команда факультету філології та журналістики - «Ціпоньки». Їх дебютний виступ вчинив ґвалт під час урочистостей святкування до Дня факультету філології та журналістики. Саме тоді корифеї кіровоградського КВНу пророкували перемогу дівочому тріо. І, дійсно, виступ «Ціпоньок» супроводжувався хвилями сміху, що вторили вдалим жартам дівчат зі сцени. Високий рівень виконавської майстерності, поєднання інтелектуальних здібностей з філологічною освіченістю,гумор «на межі фолу» і, не менш головне, краса учасниць, - ось запорука успіху «Ціпоньок». Отже, справедливо, і, напевно, в залі практично в цьому ніхто не сумнівався, переможцями КВН і володарками «Кубку ректора 2012» стала команда КВН факультету філології та журналістики «Ціпоньки»! Бажаємо дівчатам з честю захистити це почесне звання і через рік. Дуже сподіваємося, що скоро ми побачимо «Ціпоньок» і на сцені міських чемпіонатів з улюбленої гри молоді – КВН!

Окрім такого бажаного кубку, всі призери отримали смачні пироги, які були приготовані спеціально для учасників команд КВН. Молодіжний центр, профком студентів та керівництво університету вкотре, працюючи пліч-о-пліч, створили для студентів справжнє свято, яке стало хорошим подарунком напередодні Міжнародного дня студента!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись