• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

III Всеукраїнський фестиваль - конкурс вокально-хорового мистецтва ім. М. К. Кондратюка «Пісенний край»

9-11 листопада в місті Полтава відбувся III Всеукраїнський фестиваль - конкурс вокально-хорового мистецтва ім. М. К. Кондратюка «Пісенний край».

В конкурсі брали участь учні музичних шкіл , студенти музичних училищ , вищіх навчальних закладів III-IV рівня акредитації з багатьох міст України таких як Ужгород, Донецьк, Полтава, Ніжин, Харків, Житомир, Київ, Суми, Херсон та інші.

Наше місто представили студенти Кіровоградського музичного училища (вокальний ансамбль «Соколи» та жіночий дует під керівництвом Шост Н.І.) та студентка 3- го курсу мистецького факультету КДПУ імені Володимира Винниченка Демяненко Катерина.

В надзвичайно складній боротьбі вона виборола почесне перше місце в номінації академічний спів та здобула звання лауреата 1-го ступеня в старшій віковій категорії. Також диплом лауреата за плідну та надзвичайно професійну підготовку до участі у фестивалі- конкурсі здобула її керівник- старший викладач кафедри вокально- хорових дисциплін та методики музичного виховання Гайдай Лариса Володимирівна.

Полтава надзвичайно гарне і привітне місто, де багато історичних та культурних памяток. Велике враження на кіровоградців справили Краєзнавчий музей та музей Полтавської битви.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись