• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Моніторинг результатів виконання проекту TEMPUS «Освітні вимірювання, адаптовані до стандартів ЄС»

28 вересня на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проходив моніторинг результатів виконання проекту TEMPUS «Освітні вимірювання, адаптовані до стандартів ЄС».

В проекті брали участь виконавці проекту від нашого університета на чолі з завідувачем кафедри прикладної математики, статистики та економіки професором О.В.Авраменко та деканом фізико-математичного факультету професором Р.Я.Ріжняком. Головним результатом проекту стала відкрита в університетах-учасниках магістерська програма з освітніх вимірювань та програма підготовки бакалаврів за додатковою спеціалізацією «Освітні вимірювання».

В ході моніторингу представники TEMPUS-офісу в Україні зустрічалися з ректором Ніжинського державного університету, студентами, магістрантами, першими випускниками магістратури з «Освітніх вимірювань» та з їх викладачами; переглядали видану в рамках проекту літературу та заслухали звіти координаторів проекту у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, Національному педагогічному університеті мені М.П.Драгоманова та Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка.

Програму проекту повністю виконано: кошти, виділені Європейським Союзом оптимально використані на закупівлю техніки, придбання необхідної літератури, проведення тематичних семінарів, конференцій та наукових шкіл, видання підручників та посібників. Гарний настрій присутніх до того ж підтримувала тепла безхмарна погода та дружня аура старовинного Ніжина.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись