• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Ввечір пам’яті Володимира Семеновича Висоцького

21.12.11 о 14. 00 на факультеті філології та журналістики відбувся вечір пам’яті геніального Володимира Семеновича Висоцького.

Натхненні студенти п’ятого курсу під керівництвом Валентини Костянтинівни Рибальченко (викладач кафедри зарубіжної літератури та компаративістики, кандидат філологічних наук, доцент) заохотили до співпраці колег із першого, другого та четвертого курсів філологічного факультету та друзів із мистецького факультету.

Тема зустрічі, на перший погляд, може здатися неочікуваною, адже постать В. Висоцького багато хто позиціонує максимум як шансоньє, часто звертають увагу на його шкідливі звички і дуже мало хто говорить про те, як він соромився тих звичок. Ще менше людей знають всю багатогранність його таланту. З виходом фільму „Спасибо, что живой” організаторська група вирішила поділитися своїм баченням загадки, що має ім’я Висоцький.

Глядачам відкрився новий Висоцький – поет, автор і виконавець пісень та актор. Зустріч, що відбулася у камерній атмосфері мала характер вечора спогадів. Прозвучали поезії пісні Висоцького у виконанні студентів та записи співу автора.

Організатори проекту: Аліна Рачинська, Євгенія Шарамок, Сніжана Шпак.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись