• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Школа чекає, не дочекається нас…

Хоча насправді невідомо, хто кого чекає: школа нас, чи студенти цього благословенного часу – практики. Будь-який студент сподівається на краще, але завжди готується до найгіршого…

Саме з таким настроєм сьогодні, у День святого Миколая, відбувся захід «Школа чекає нас!», у якому традиційно взяли участь студенти IV курсу, представивши свої уявлення про школу, свої страхи, побажання.

Це було справді шалене дійство, після якого жахливо боліли м’язи на обличчі від постійної посмішки, а долоні – від тривалого рукоплескання. Дівчата і хлопці виявили неабиякий ентузіазм, влаштовуючи репетиції до шостої вечора протягом минулого тижня, а особливі активісти збирались навіть заради цього у священний студентський день – неділю. Кожна група показала кардинально різне бачення школи, хоча їх точно об’єднала одна річ – пісня гурту ТІК «Вчителька», яку нещадно експлуатували в кожному номері J.

41-а група, за словами викладачів, виявилася найколючішою – у школі ці студенти готові не просто проходити практику, а боротися, виживати! Це для них, що для солдата армія…Чим особливо був примітний виступ групи, так це сатиричними шаржами на викладачів. Після цього виступу один із членів журі, Олександр Михайлович Ратушняк, зауважив, що він на себе подивився і…це, мабуть, згодом точно приведе до катарсису J. Не загубилась і вже крилата фраза: «Ви маєте піти на цю виставу, щоб не стати Чмирем!». Журі віддало 41-й групі номінацію «Найсерйозніша підготовка».

42-а група зробила свій виступ у стилі КВК: маленькі фантазії на тему «Так не буде або нетрадиційні методи підготовки до практики». Студенти спробували провести урок за п’ять хвилин, дізнатися про майбутнє від ворожки; вони також потурбувались і про психологічну підготовку майбутніх учителів, запропонувавши уявити «Клуб анонімних практикантів».

Не лишився поза увагою і судовий процес № 666 над студентом через метод «самодіяльність» на уроці. А вивершила цей виступ своєрідна клятва, яка може згодом отримає назву Задорожної-Ратушняк, де студенти пообіцяли собі і викладачам скласти «цей іспит» блискуче. 42-а група перемогла у номінації «Висококваліфіковані практиканти».

43 група спробувала зануритись безпосередньо в атмосферу школи, здобувши номінацію «Найоптимістичніше уявлення про учнів».

Хтозна, може все й не так страшно там попереду? Будемо сподіватися, що школа справді хоч трішечки чекає нас…

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись