• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Педагогічна надія – 2011

З 22 до 25 березня відбувся обласний етап конкурсу «Педагогічна надія – 2011».

Серед учасників конкурсу було четверо випускниць факультету філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету: Кушнірук Вікторія,  Місаєва Людмила,  Каєнко Анна, котрі вибороли перемогу в різних номінаціях, а переможницею в номінації «Міс Освіта – 2011» стала теж колишня студентка філологічного факультету Гончаренко Аліна.

Ось так філологи реалізовують здобуті знання та вміння, а також прищеплену любов до креативності, котрі отримали від досвідчених викладачів за роки навчання на факультеті.

 

П’ять днів поза реальністю, або «Педагогічна надія – 2011»

 З 22 до 25 березня група молодих педагогів, випускників педагогічних вузів країни 2010 року, перебувала ніби в новій реальності, далеко від дому та щоденних звичних проблем і клопотів, адже саме в ці дні відбувся обласний етап конкурсу « Педагогічна надія – 2011». Місцем проведення конкурсу було обрано Пущу Водицю, таким чином учасники мали можливість не лише стати конкурсантами, а й побувати в ролі курортників.

Конкурс дає можливість молодим педагогам поділитись своїми першими здобутками, розповісти про досягнення на перших кроках педагогічної діяльності, обмінятись новими радостями та хвилюваннями. Перед молодими педагогами  ставилося три завдання: підготувати власну презентацію, у якій  учасники мали показати свою роль у житті школи; продемонструвати своє педагогічне вміння, представивши фрагмент уроку;  здивувати журі та глядачів своїми талантами, адже вчитель –  це той же актор. Але поряд з професійним досвідом  учасники конкурсу  привезли додому ще й життєву мудрість, а також безліч знань з історії Києва та Чернігова, інформації про місце  та принципи роботи Верховної Ради України та ще безліч нових захоплюючих вражень. Конкурсанти ознайомилися зі структурою та повноваженнями владних структур області, зустрітися з головою райдержадміністрації Ларіним С.М., головою обласної Ради Ковальчуком М.М., а також з депутатами обласної ради, почесними громадянами області, ветеранами педагогічної праці, вчителями – переможцями обласного конкурсу «Учитель року – 2011». Молоді педагоги ознайомилися з системою післядипломної освіти, зустрілися з науковцями Національної академії наук України. 

Серед учасників конкурсу було четверо випускниць факультету філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету: Кушнірук Вікторія,  Місаєва Людмила,  Каєнко Анна, котрі вибороли перемогу в різних номінаціях, а переможницею в номінації «Міс Освіта – 2011» стала теж колишня студентка філологічного факультету Гончаренко Аліна. Ось так філологи реалізовують здобуті знання та вміння, а також прищеплену любов до креативності, котрі отримали від досвідчених викладачів за роки навчання на факультеті. Маємо надію, що молоді педагоги ще не раз проявлять свої таланти, здивують нестандартним мисленням та вмінням гідно вийти з будь-якої ситуації,  а також віримо, що Пуща Водиця ще не раз почує голоси педагогів Кіровоградщини.

Місаєва Людмила

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись