• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Стипендіат програми викладання англійської мови при Департаменті США провела дводенний семінар для викладачів вузу та вчителів міста

Мовний центр факультету іноземних мов вже другий рік поспіль організовує практичні семінари для викладачів англійської мови університету, які проводить стипендіат програми викладання англійської мови за сприяння Регіонального відділення викладання англійської мови від Посольства Сполучених Штатів в Україні. Цього року, 28-29 квітня факультет вітав у своїх стінах Іву Сміт, стипендіатку програми викладання англійської мови в Україні (2012-2014 рр).

Семінар став справжньою знахідною для викладачів іноземної мови вузу та вчителів іноземної мови міста, які прагнуть удосконалювати свою фахову майстерність та збагачувати “методичну скарбничку” новими та цікавими методами навчання.

Цього року теми семінару були спрямовані на важливий аспект навчання — писемне мовлення (а саме, навчання реферування та анотування англомовного тексту, написання есе тощо). Цінним здобутком семінару стала представлена методика оцінювання письмових робіт студентів за допомогою так званого прийому “peer review”, який передбачає залучення студентів до аналізу письмових робіт однолітків з метою вдосконалення власних умінь написання письмових анотацій, есе тощо. У семінарі взяли участь більше 50 учасників, які активно працювали в групах, створювали власні рубрики та критерії оцінювання писемного мовлення з урахуванням рівня студентів та специфіки викладання іноземної мови у вузі та загальноосвітньому навчальному закладі.

Інформація надана зав. науково-дослідною частиною КДПУ ім.В.Винниченка.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись