• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч з учнями Коробчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новомиргородського району.

Відбулась зустріч учнів 8-11 класів Коробчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новомиргородського району з викладачами кафедри фізики та методики її викладання КДПУ ім. В. Винниченка. Доцент О.М. Трифонова розповіла учням про історію розвитку кафедри, проаналізувала її склад, наукові та педагогічні здобутки. Школярі одержали інформацію про правила поселення в гуртожитки університету, організацію харчування у їдальнях, спортивну та екскурсійно-культурну складову студентського життя.

Зацікавлено пройшла бесіда щодо вибору майбутньої професії з учнями випускного класу. Частина з них виявила бажання вступати на педагогічні спеціальності університету. Зокрема, зацікавлення викликали спеціальності фізика-інформатика, математика-інформатика, статистика, технологічна освіта.

Аспірантка кафедри фізики та методики її викладання, викладач Професійно-технічного училища №8 Л.П. Суховірська розповіла про правила прийому до училища, можливості проживання в гуртожитках, організацію дозвілля тощо.

Інформація надана Науковим відділом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись