istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПОЛЬОВИХ ПРАКТИК НА ФАКУЛЬТЕТІ ІСТОРІЇ ТА ПРАВА

НАСТАНОВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ З ПОЛЬОВИХ ПРАКТИК НА ФАКУЛЬТЕТІ ІСТОРІЇ ТА ПРАВА

22 травня 2019 року на факультеті історії та права відбулась настановча конференція з літніх практик. На заході були присутні викладачі кафедри історії України та студенти І–ІІІ курсів.

Декан факультету історії та права Л. М. Філоретова виступила з вступним словом щодо ролі практик у формуванні професійних навичок історика. Викладачі І. А. Козир та С. В. Проскурова ознайомили майбутніх практикантів з графіком і особливостями роботи експедицій, правилами техніки безпеки та вимогами щодо звітної документації. Студенти-старшокурсники – Карина Мала, Ілля Шарій, Віталій Бурага та Вікторія Шевченко, під супровід презентацій поділились власними враженнями про роботу та дозвілля в археологічній та етнографічній експедиціях влітку 2018 року.

У 2019 році студенти факультету братимуть участь у дослідженнях двох пам’яток на території Кіровоградської області – золотоординського поселення біля с. Торговиці Новоархангельського району та місця розташування Мельгуновського кургану у Знам’янському районі. Також один загін працюватиме на Мотронинському городищі скіфського часу біля с. Мельники Черкаської області.

Інформацію надано кафедрою історії України