istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Команда викладачів факультету історії та права – срібний призер змагань

Команда викладачів факультету історії та права – срібний призер змагань

Профком Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка 19 травня на спортивно-оздоровчій базі "Буревісник" організував спортивне свято для викладачів і співробітників вишу, в якому приймали участь вісім команд-учасниць від факультетів і підрозділів.

Наша команда у складі доцентів Кізюна Валерія Карповича, Мельничука Костянтина Сергійовича, Марченка Олега Миколайовича, Владимирової Валентини Іванівни, старших лаборантів Палій Юлії Володимирівни, Кравченко Анастасії Леонідівни та Поляруш Сергія (сина доцента Поляруш Світлани Іванівни, яка морально підтримувала команду й фіксувала усі миттєвості на фото, як і доцент Житков Олександр Анатолійович, який також порадами й участю в окремих змаганнях суттєво допомагав здобувати переможні секунди у спільну скарбницю) в упорній боротьбі завоювали друге місце після команди факультету фізичного виховання.

Завдання змагань були різні за своєю складністю, вимагали певної зосередженості, уваги, координації та узгодженості командних дій. Срібна наша перемога була здобута поєднанням молодості й досвіду, імпульсивності й витримки, чоловічого напору й сили та жіночої хитрості, емоційності й уміння згладжувати конфліктні ситуації.

Усі учасники святкового дійства дійшли спільної думки про необхідність таких чудових спортивних заходів, які дають можливість отримати масу позитивних емоцій, оздоровитись, поспілкуватись, зарядитись енергією на літню сесію.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права