istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства» на факультеті історії та права

 

18 квітня 2018 року на факультеті історії та права відбулася студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми національного законодавства».

З вітальним словом до учасників звернувся завідувач кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, доктор юридичних наук, професор Соболь Євген Юрійович, який зазначив про важливість наукової роботи студентів та її перспективи. У конференції брали участь кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри галузевого права Драгоненко А. О., кандидат юридичних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Супрун В. М., кандидат історичних наук, доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Чернік С. Д. та асистент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Трошкіна К. Є.

Учасники конференції презентували доповіді з важливих питань цивільного, сімейного, адміністративного, кримінального, екологічного, земельного та інших галузей права. Найбільш цікавими для обговорення були теми: «Місце та роль прокуратури України у сфері протидії та запобігання корупції» (Чеботарь В’ячеслав, студент ІV курсу); «Способи захисту дизайнерського твору як об’єкта інтелектуальної власності» (Колісніченко Владислав, студент ІІ курсу); «Камкординг: запровадження в національне законодавство та зарубіжний досвід» (Мітькова Ілона, студентка ІІІ курсу); «Захист від усіх форм насильства – право кожної дитини» (Локотош Марина, студентка ІІ курсу); «Проект Трудового кодексу України: позитивні та суперечливі аспекти» (Демченко Анна, студентка ІІІ курсу), «Проблеми тіньової зайнятості в Україні серед молоді» (Тимофієнко Ольга, студентка ІІІ курсу) та інші.

Студенти активно обговорювали запропоновані доповіді, висловлювали свої думки та дискутували щодо окремих пропозицій. За підсумками роботи конференції видано збірник матеріалів.

 

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права