istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

БРЕЙН-РИНГ З КОНСТИТУЦІЙНОГО ПРАВА

До заходів, присвячених Всеукраїнському тижню права, на факультеті історії та права ЦДПУ ім. В.Винниченка мали змогу долучитися і першокурсники. 

Було проведено брейн-ринг з конституційного права України, який організували доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Мілова Т.М. та асистент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права Трошкіна К.Є.
Не дивлячись на той факт, що студ
енти першого курсу ще не мали досвіду участі у подібних заходах, варто вказати на їх серйозний підхід у підготовці до інтелектуальної гри. Капітани команд Анастасія Міхневич та Олена Юрченко сформували команди, визначили досить оригінальні назви та презентували їх. Не дивлячись на підвищену складність питань, учасники команд відповіли майже на усі з них. До самого закінчення гри переможця складно було визначити. З невеликим відривом перемогу здобула команда під назвою «Ареопаг» (капітан – О. Юрченко).  Загалом атмосфера під час брейн-рингу була позитивна, у дусі здорової конкуренції та бажання перемогти!

Вітаємо усіх учасників та переможців!