istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Волейбольні змагання команди факультету історії і права

Молода команда викладачів факультету історії та права успішно почала цьогорічні змагання у Спартакіаді «Здоров’я» серед викладачів та співробітників КДПУ ім. В. Винниченка. Перші випробування чекали команду у грі з волейболу. Склад істориків вразив наших суперників своєю молодістю, волею до боротьби, прагненням показати змістовну, цікаву, різноманітну гру.

Капітан команди – Кравченко Анастасія Леонідівна (ст. лаборант кафедри історії України) внесла левову частку набраних нами очок у сетах, насамперед, завдяки сильній подачі і добрій грі під сіткою. Інші учасники команди також зробили свій посильний внесок і показали непогані результати.

Сибірцева Людмила Сергіївна (лаборант кафедри галузевого права) відзначалася сильною подачею м’яча, пристойною взаємодією на передній і дальній лінії площадки.

Палій Юлія Володимирівна (ст. лаборант кафедри історії України) була справжнім «мотором» команди, підбадьорювала усіх, уміло керувала задньою лінією площадки, неодноразово відзначалася карколомними прийомами м’яча і не раз виручала команду.

Кізюн Валерій Карпович (доцент кафедри історії України) усіх учасників змагання вразив своєю грою під сіткою, брав здавалося б безнадійні м’ячі, часто рятував команду у складних ситуація, його подачі, блокування захоплювали навіть суперників.

Марченко Олег Миколайович (доцент кафедри всесвітньої історії) зіграв у свою звичну гру, десь вдавалося приймати м’яча, інколи робилися невимушені помилки, в цілому зіграв позитивно для команди.

Бур’яноватий Олександр Миколайович (викладач кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури) в цілому надійно грав на різних лініях волейбольної площадки і не один раз виручав команду.

Результати змагання були такі. Команда істориків програла сильній команді факультету фізичного виховання (там грали професійні майстри шкіряного м’яча) із загальним рахунком сетів 1 : 2 (перший сет програли з рахунком 13 : 15, другий виграли з рахунком 15 : 13, третій програли 10 : 15).

Наступна гра відбулася без перерви із зіграною мобільною командою фізико-математичного факультету. Перший сет команда істориків трималася достойно і програла з рахунком 12 : 15, але на другий сет сил уже не вистачило і гра у підсумку закінчилася не на нашу користь (результат сету 2 : 15).

Незважаючи на загальний програш у двох іграх, команда-істориків показала сильну, мобільну, яскраву гру. Сподіваємося на перемоги у наступних видах змагань.

Інформацію надано факультетом історії та права