istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Шах і мат

1Факультет фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені В.Винниченка вже традиційно проводить на початку року спортивні змагання з різних видів спорту для першокурсників. Цього року честь відкрити спортивні баталії випала на долю шахового турніру. Підготовка до змагань пройшла в веселій атмосфері, майбутні суперники встигли познайомитися та поділитися своїм думками та прогнозами стосовно майбутніх перепетій.

Хотілося б зазначити, що студенти факультету історії та права активно  долучилися до участі в даних змаганнях. Факультет представляли: Гриценко Михайло, Симончук Олександр, Стьожка Артем,  Корєшков Владислав, Яценко Анна - студенти 12 та 15 груп. 

Також у змаганнях взяли участь представники факультетів філології та журналістики, психолого-педагогічного, природничо-географічного та мистецького. Організатори змагань після анонсування питання про вручення нагород розподілили перші пари для відбіркового туру. Головний розподіл на дівчат та хлопців виявився досить легким, оскільки дівчат було лише троє. Тому в даній групі відбулося лише 3 гри між учасницями.

З другою групою виникли проблеми, оскільки відсоткова частка представників  факультету історії та права була суттєвою, то перші ігри наші студенти провели між собою, а вже потім зіграли зі студентами факультету філології та журналістики, психолого-педагогічного факультету.  Серед наших студентів є переможець! Це Корєшков Владислав,тож вітаємо з перемогою!!!!

Загалом можна сказати, що ці події були в першу чергу не змаганнями, а знайомством факультетів. В процесі гри учасники знайомилися між собою,  цікавилися навчанням на інших факультетах. КДПУ  -зближує! Тож єднаймося і будьмо єдині!

Бевз Яна,
студентка ІІІ курсу
факультету історії та права