istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Смачна краєзнавчо-туристична екскурсія

Як свідчить відоме прислів'я: "Хліб - усьому голова". А окрім цього, хліб - це ще й основний продукт харчування, один з найголовніших для людини.

Саме тому студенти 52 групи факультету історії та права із викладачем з методики краєзнавчо-туристичної роботи Зарубіною Антоніною Володимирівною вирішили ближче познайомитися з дуже корисною і важливою справою - випічкою хліба. З цією метою під час практичного заняття 29 березня 2013 року відвідали Кіровоградський хлібзавод «Формула смаку».

Нас зустріли біля центральної прохідної підприємства та запросили до актової зали. Там 52 групу ознайомили з історією, досягненнями та асортиментом продукції «Формули смаку». Після цього запросили безпосередньо на виробничі дільниці та детально ознайомили із процесом виготовлення, фасування та пакування хліба, батона та здобних виробів. Ми на власні очі побачили, як працює найсучасніше автоматизоване конвеєрне, різальне та пакувальне обладнання, спостерігали за роботою досвідчених майстрів-хлібопекарів та побачили систему контролю якості продукції. Також 52 група мала можливість поласувати свіжою випічкою.

Студенти дуже задоволені такою цікавою і смачною екскурсією і висловлюють подяку організаторам!