istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

В ЦДУ пройшов Тиждень факультету історії, бізнес-освіти та права

В ЦДУ пройшов Тиждень факультету історії, бізнес-освіти та права

З 24 до 28 квітня в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка проходив Тиждень факультету історії, бізнес-освіти і права. За цей час студенти та викладачі факультету встигли провести благодійний ярмарок та фотовиставку. Зібрані кошти на заході були передані на допомогу нашим героїчним Збройним Силам України.

Також студенти позмагалися в шаховому турнірі та провели цікаву гру «Хто зверху?», під час якої дівчата одержали перемогу над хлопцями.

Цікавим заходом для студентів було проведення дня самоврядування, де кожен зміг спробувати себе у ролі викладача та отримати цікавий досвід.

Не обійшлося і без інтелектуальної складової — провели брейн-ринг з Конституційного права.

Також у рамках Тижня факультету відбувся особливий для усіх присутніх захід —  зустріч в онлайн форматі із випускником нашого факультету  Владиславом Дутчаком, головою Хорунжої служби Штурмової бригади НГУ "Азов".  Пан Владислав поділився зі студентами та викладачами спогадами про оборону  Маріуполя та «Азовсталі».

Крім того, надзвичайно цікавою для всіх учасників була зустріч зі стейкхолдером, випускницею нашого факультету та практикуючою адвокаткою Оленою Ляшенко-Гаркушею, яка ознайомила студентів із особливостями та перспективами професії адвоката.

Провели також студентську науково-практичну конференцію на тему: «Історичні, методичні, культурологічні проблеми всесвітньої історії», де студенти ділилися своїми дослідженнями та проводили цікаві дискусії на різну тематику.

Яскравою подією було проведення заходу «Містер і Міс факультету», під час якого студенти та студентки ділилися своїми планами на майбутнє, демонстрували свої таланти та чудові номери!

Завершився Тиждень факультету спортивними змаганнями та конкурсами на базі «Буревісник». Всі студенти з різних курсів нашого факультету активно брали участь в різних естафетах, а наостанок посмакували кашею, звареною на багатті.

Ми щасливі, що маємо змогу проводити такі заходи, ще більше об’єднуватися та організовувати незабутні події в житті кожного студента.

Дякуємо нашим спонсорам, які допомагали в проведенні заходів, а саме: Ne speshi bar, грузинському ресторану "ЧаЧа", Aroma Kava, "Львівські круасани", Кава в Кропі, RAF та спортивному клубу "Борець".

Вдячні нашим Захисникам та Захисницям за таку можливість, адже саме завдяки їм ми продовжуємо жити та наповнювати наші будні такими світлими і радісними моментами.

Слава Україні! Слава ЗСУ!