istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Відбулася зустріч майбутніх юристів та правоохоронців факультету історії, бізнес-освіти та права з представниками кіберполіції

Відбулася зустріч майбутніх юристів та правоохоронців факультету історії, бізнес-освіти та права з представниками кіберполіції

22 жовтня 2021 року відбулася зустріч студентів освітньої програми «Право» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти та освітньої програми «Правоохоронна діяльність» другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету історії, бізнес-освіти та права з представниками відділу протидії кіберзлочинам в Кіровоградській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Варто зазначити, що 21 вересня 2021 між ЦДПУ ім. В. Винниченка та відділом протидії кіберзлочинам в Кіровоградській області підписано меморандум про співпрацю, яким передбачено можливість залучення студентів до практичної підготовки у підрозділі кіберполіції.

У ході зустрічі представники відділу кіберполіції розповіли студентам про систему кібербезпеки, завдання та функції кіберполіції в Україні, наголосивши на важливості діяльності цього структурного підрозділу в системі охорони та захисту прав і свобод громадян від кримінальних правопорушень в мережі Інтернет. Кіберполіцейські також ознайомили студентів з вимогами та особливостями працевлаштування у підрозділи кіберполіції.

Студенти мали змогу поділитися власним досвідом проблемних ситуацій в інтернет-просторі, поставити різні запитання кіберполіцейським стосовно їхньої професійної діяльності. Окрім позитивних емоцій та вражень, учасники заходу отримали чималий багаж юридичних знань!

Кафедроа права та правоохоронної діяльності