istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Інформаційно-просвітницька зустріч працівників національної поліції в Кіровоградській області з майбутніми юристами та фахівцями у сфері правоохоронної діяльності

Інформаційно-просвітницька зустріч працівників національної поліції в Кіровоградській області з майбутніми юристами та фахівцями у сфері правоохоронної діяльності

У рамках налагодженої співпраці між Центральноукраїнським державним педагогічним університетом імені Володимира Винниченка та Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області відбулась зустріч керівного складу поліції з майбутніми випускниками факультету історії та права спеціальності 081 Право та 262 Правоохоронна діяльність.

Зі студентами прийшли поспілкуватися заступник начальника ГУНП в Кіровоградській області Руслан Горяченко, начальник відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи СУ ГУНП в Кіровоградській області Тарас Тарасенко, начальник чергової частини управління організаційно - аналітичного забезпечення та оперативного реагування  поліції ГУНП в Кіровоградській області Роман Тішкін та помічник керівника ГУНП в Кіровоградській області Олександр Гриценко.  

Запрошені гості детально ознайомили студентів з обов’язками поліцейського та особливостями несення служби. Майбутнім випускникам було надано детальну інформацію щодо працевлаштування до структурних підрозділів Національної поліції, можливості кар’єрного зростання та професійного розвитку. Присутні взяли активну участь у дискусії із окреслених питань.

Наголошено на тому, що з метою практичної підготовки фахівців зі спеціальності 081 Право та 262 Правоохоронна діяльність заключенні договори про співробітництво між Центральноукраїнським державним педагогічним університетом імені Володимира Винниченка та Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області.

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права