istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Правоосвітні заходи для старшокласників!

Правоосвітні заходи для старшокласників!

25 листопада студенти-консультанти юридичної клініки «Artium de Lex» Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Спінул М., Буранкова В., Гончаренко Д. та Деревянко Д. провели правоосвітній захід з учнями 11 правового класу КЗ “Науковий ліцей”.

Темою цього заходу була «Захист прав споживачів», яка на даний момент є досить актуальною і поширеною для кожного. Ліцеїсти сприймали інформацію уважно, активно брали участь в обговоренні даної проблеми. Було поставлено і пояснено велику кількість цікавих для старшокласників питань.

Майбутні правники детально розкрили тему щодо прав та обов’язків споживачів, розкрили найтиповіші помилки нас з вами, як покупців певної продукції, та повністю висвітлили можливі шляхи захисту своїх законних інтересів.

Отже, можна сміливо заявляти, що правоосвітній захід на базі КЗ “Науковий ліцей” м. Кропивницького пройшов успішно і ми, студенти юридичної клініки, з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі для поширення і донесення корисної інформації!

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права