• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Спортивний тріумф факультету філології та журналістики: чотири кубки з дванадцяти – наші!!!

Дванадцяте вересня ознаменувалося вдалим початком року для факультету філології та журналістики. У спортивній залі університету відбулося нагородження призерів минулорічної спартакіади.

Протягом року студенти першого, другого курсів та збірні факультетів виборювали призові місця в змаганнях з волейболу, футболу, баскетболу, шахів, шашок та настільного тенісу.

Приємно зазначити, що наша студентська родина поповнила свою колекцію нагород ще чотирма кубками: найкращими в університеті були дівчата-філологи – два перших місця (збірна першого курсу та збірна факультету); два других місця вибороли хлопці.

Прийнято вважати, що філологи — це лише майстри слова, але ми довели, що, окрім вміння правильно та красиво говорити, маємо ще й непогану фізичну підготовку. Звісно, перемоги не було б без командного духу. Протягом усіх днів змагань була дуже відчутною підтримка як студентів, так і викладачів. Цікавим є ще й той факт, що, незважаючи на невелику кількість хлопців, порівняно з іншими факультетами, чоловіча команда філфаку посіла призові місця. У футболі вони показали неабияку майстерність – є чому позаздрити навіть гравцям національної збірної! Чудовою була гра дівочої збірної з волейболу.

У баскетболі філологи теж не залишилися осторонь, продемонструвавши красиву та результативну гру. Також, уже не перший рік, наші студенти беруть активну участь у змаганнях з шахів та шашок, що свідчить про логічний склад розуму та хороше стратегічно-тактичне планування. Настільний теніс вже остаточно довів, що студент-словесник – всебічно розвинена особистість.

Важливо зазначити, що всі учасники спартакіади брали участь добровільно, без примусу, адже наші студенти вже давно зарекомендувала себе грамотними, сильними та активними особистостями, які крокують у ногу з часом. А одним з трендів сьогодення є “в здоровому тілі — здоровий дух”.

Тож вітаємо студентів з подоланням ще одного бар'єру і бажаємо нових спортивних досягнень! Нехай весь навчальний рік пройде під гаслом “здобувай та перемагай”!

Ольга Галушко, студентка 33-ї групи

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись