• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Студенти проти корупції

Студенти проти корупції

20 червня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулася тематична зустріч «Студенти проти корупції». Зустріч проводила для студентів-магістрів спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції ЦДУ ім. В.Винниченка, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Окопник О.М.

 Ініціаторами заходу були професор Дефорж Г.В. та куратор групи ХБ23М доцент Боброва М.С.
Олена Миколаївна акцентувала увагу на понятті «корупція», його походженні та різновекторному трактуванню. Під час інтерактивної бесіди зі студентами Олена Миколаївна навела яскраві приклади з повсякденного життя, та своєї професійної діяльності. Під час жвавого обговорення студенти дізналися хто є викривачами корупції, алгоритм дій при виявленні корупції, розібрали проблемні ситуації та способи їх вирішення, відповідали на проблемні запитання та ставили відповідники, які їх хвилюють.
Олена Миколаївна підготувала цікаві повчальні відео, які мотивували студентів на потребу перегляду власних стереотипів мислення.
Зустріч була цікава, емоційна, енергійна, яскрава. Викладачі запросили Олену Миколаївну в новому навчальному році до всіх груп студентів кафедри.

Інформацію підготували Дефорж Г.В. та Боброва М.С.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись