• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Викладач ЦДУ взяла участь у міжнародній конференції TESOL  «Викладачі англійської – носіям інших мов» в США

Викладач ЦДУ взяла участь у міжнародній конференції TESOL «Викладачі англійської – носіям інших мов» в США

Доцент кафедри германських мов, зарубіжної літератури та методик їхнього навчання Вікторія Кочубей взяла участь у міжнародній конференції TESOL «Викладачі англійської – носіям інших мов», яка проходила з 20 по 23 березня 2024 р. в м. Тампа, штат Флорида, США.

Щорічна конференція TESOL об’єднує професіоналів, дослідників і викладачів англійської мови з багатьох країн світу. Участь української делегації в цій важливій події відбулась завдяки підтримці Регіонального відділення з питань викладання англійської мови (RELO) посольства США в Україні. 

Метою конференції є обмін ідеями, досвідом, тенденціями та розробками у викладанні мов та в навчальних програмах. Доповіді на конференції охоплювали різноманітні напрями навчання англійської мови як іноземної: інноваційні методи і технології викладання іноземних мов, цифрове навчання, міжкультурна комунікація, оцінювання мовленнєвих вмінь, предметно-інтегроване навчання англійської мови, використання штучного інтелекту в процесі вивчення іноземних мов.

Живе спілкування з професіоналами-освітянами з різних країн під час міжнародних конференцій є надзвичайно важливим кроком у професіональному зростанні, що дозволяє втілити найкращі іноземні практики в українській освіті.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись