fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

На факультеті фізичного виховання відбувся успішний захист магістерських робіт

Завершився навчальний рік, а для випускників – навчання в університеті. Вручені дипломи. Але хочеться згадати, як проходили кваліфікаційний екзамен та захист магістерських робіт для наших магістрантів. Традиційно на такий завершальний етап ми запрошуємо стейкхолдерів, у цьому році був присутній Ігор Михайлович Іванов, президент Кіровоградської обласної Федерації з рукопашного бою, суддя міжнародної категорії "А". Після захисту він відзначив, що попри всі складнощі під час навчання магістранти показали високий рівень знань, умінь і навичок.

Хочеться також відмітити, що в цьому році вперше студенти спеціальності «017 Фізична культура і спорт» захищали свої магістерські роботи англійською мовою. Всі роботи супроводжувалися яскравими та змістовними презентаціями із результатами їхніх досліджень. Серед наших цьогорічних випускників — старший тренер  жіночої збірної України з дзюдо серед кадетів віком до 18 років (Бурдун А.О.), володар чорного поясу в карате-до (Биков І.М.), футбольний арбітр (Кевліч Є.Ю.), воїни ЗСУ (Шанцов О.В., Бондаренко А.Ю.), волонтери (Пищиков Д.І.).

Ще раз вітаємо всіх з успішним захистом магістерських робіт та отриманням дипломів!

Висловлюємо всім захисникам і захисницям України глибоку шану та вдячність, що дають нам можливість навчатись, тренуватись і просто жити!