• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Гостьова лекція-практикум «Емоційне зчитування або як встановити контакт на початку спілкування з клієнтом»

Гостьова лекція-практикум «Емоційне зчитування або як встановити контакт на початку спілкування з клієнтом»

Протягом більш ніж двадцятилітньої історії підготовки психологів спеціальності 053 Психологія у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка було надано дорогу в життя більше тисячі випускникам, які в різні роки, здобувши якісну освіту в стінах альма-матер розлетілись по Україні та світі, очолюють та працюють у психологічній службі нашого регіону, створили свої кар’єри, збудували власні сім’ї – їх життя кардинально змінилось із часу їхньої, здавалось би, такої недалекої студентської юності. Більшість із цих людей стали успішними, та не забувають про рідний навчальний заклад, що, свого часу, відкрив їм широку дорогу у фахове майбуття.

21.05 травня 2024 року, за ініціативи кафедри психології та соціальної роботи, відбулась зустріч зі здобувачами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія із випускницею-психологом факультету педагогіки, психології та мистецтв Оленою Похиленко. Тема гостьової лекції-практикуму «Емоційне зчитування або як встановити контакт на початку спілкування з клієнтом».

Лектор поділилася секретами свого власного успіху і щиро спілкувалася із присутніми, відповідала на запитання. У розмові зі слухачами було зроблено акцент на важливості таких якостей психолога як спостережливість, уважність до особливостей кожного клієнта, загальну ерудицію, вміння підтримати розмову з будь-якою людиною, здатності виявляти зацікавленість нею. Ще доповідач наголосила на актуальності та затребуваності професії психолога у сучасних реаліях, необхідності застосування психологічних знань у будь-якій діяльності. Зустріч пройшла в затишній, приємній атмосфері. Бажаємо Олені Похиленко нових продуктивних звершень, і дякуємо за змістовну зустріч!

Маємо надію на подальші зустрічі із яскравими та успішними випускниками-психологами, що неодмінно познайомлять всіх нас зі своїм особистим і професійним досвідом.

Інформацію підготувала : в.о. завідувача кафедри, кандидат психологічних наук, доцентка Галушко Л.Я.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись