• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Наказ про зарахування

1. Накази про зарахування на навчання видаються ректором ЦДПУ ім. В. Винниченка на підставі рішення Приймальної комісії. Накази про зарахування на навчання з додатками до них формуються в Єдиній базі та оприлюднюються на інформаційному стенді Приймальної комісії та веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua) у вигляді списку зарахованих у строки, встановлені Правилами прийому або відповідно до нього.

2. Рішення Приймальної комісії про зарахування вступника може бути скасоване Приймальною комісією у разі виявлення порушень з боку вступника, а саме подання вступником недостовірних персональних даних, недостовірних відомостей про здобуту раніше освіту  є підставою для скасування наказу про зарахування, в частині, що стосується цього вступника.

Зараховані особи можуть бути вилучені з наказу про зарахування до ЦДПУ ім. В. Винниченка за власним бажанням, відраховані з ЦДПУ ім. В. Винниченка за власним бажанням, у зв’язку з чим таким особам повертаються подані ними документи, не пізніше наступного дня після подання заяви про відрахування.

Рішення про зарахування вступника зі складу студентів, зарахованого на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб може бути скасоване у разі, якщо упродовж двох тижнів від дня оприлюднення наказу про його зарахування не укладено договору про надання освітніх послуг між ЦДПУ ім. В. Винниченка та фізичною (юридичною) особою.

3. У разі, якщо особа без поважних причин не приступила до занять протягом 10 календарних днів від дня їх початку наказ про зарахування скасовується в частині, що стосується цієї особи.

4. На звільнене(і) в порядку, передбаченому в пунктах 2, 3 цього розділу, місце(я), може проводитись додатковий конкурсний відбір з числа осіб, які брали участь у конкурсі на цю конкурсну пропозицію. У разі відсутності таких претендентів на звільнені місця дозволяється зараховувати осіб з конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка за умови збігу конкурсних предметів шляхом перенесення заяви (за згодою особи) на іншу конкурсну пропозицію.

Додатковий конкурсний відбір проводиться до 15 вересня. При цьому накази про зарахування таких осіб формуються і подаються до Єдиної бази до 18.00 години 19 вересня.

5. Рішення щодо зарахування вступника з оплатою його навчання за рахунок цільового пільгового державного кредиту приймається за заявою вступника, що подається до Приймальної комісії, на підставі результатів участі у конкурсі відповідно до вимог Правил прийому.

Переважним правом на зарахування (переведення) на місця, що фінансуються за рахунок цільового пільгового державного кредиту, мають особи, які є внутрішньо переміщеними особами відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб». Іншим категоріям вступників право на зарахування (переведення) на місця, що фінансуються за рахунок цільового пільгового державного кредиту, надається в разі відсутності осіб названої вище категорії або їх письмової відмови від таких місць.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись