• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Надання рекомендацій до зарахування

1. Списки вступників, рекомендованих до зарахування за державним замовленням за кожною конкурсною пропозицією, отримуються Приймальною комісією за даними Єдиної бази, перевіряються на предмет достовірності поданих вступниками відомостей та дотримання передбачених Умовам прийому та Правилами прийому вимог щодо формування списків, у тому числі вимог матеріалів для розробки технічного завдання до алгоритму адресного розміщення державного та регіонального замовлення в 2021 році (далі – Матеріалів для розробки технічного завдання), наведених у додатку 10 до Правил прийому, та затверджуються рішенням Приймальної комісії і оприлюднюються шляхом розміщення на інформаційних стендах Приймальної комісії та веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua) відповідно до строків, визначених у цих Правилах.

У списку вступників, рекомендованих до зарахування, зазначаються такі самі дані, що і в рейтинговому списку вступників відповідно до пункту 3 § 8 цих Правил.

2. Адресне розміщення державного замовлення для прийому вступників на здобуття вищої освіти ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти (денної та заочної форм здобуття освыти) за конкурсними пропозиціями формується в Єдиній базі на основі конкурсних балів та пріоритетностей з урахуванням загальних, максимальних обсягів, кваліфікаційного мінімуму державного замовлення. Вступник може бути рекомендований до зарахування за найвищою пріоритетністю з числа зазначених ним під час подання заяв, за якою вступник потрапляє у число тих, хто може бути рекомендований до зарахування на місця, що фінансуються за державним замовленням, відповідно до його конкурсного бала. Технічне завдання для реалізації адресного розміщення державного замовлення формується відповідно до Матеріалів для розробки технічного завдання.

У разі якщо внаслідок адресного розміщення державного замовлення кваліфікаційний мінімум державного замовлення не досягається за відкритою конкурсною пропозицією, то вона анулюється.

3. Офіційним повідомленням про надання рекомендацій до зарахування вважається оприлюднення відповідного рішення на стендах Приймальної комісії.

Рішення приймальної комісії про рекомендування до зарахування також розміщується на веб-сайті ЦДПУ ім. В. Винниченка (www.cuspu.edu.ua), а також відображається у кабінеті вступника в Єдиній базі.

Рекомендованим до зарахування вступникам можуть надсилатись повідомлення засобами електронного та мобільного зв’язку відповідно до цих Правил прийому.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись