• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Перемоги студентів факультету іноземних мов

Перемоги студентів факультету іноземних мов

Щиро вітаємо студентів факультету іноземних мов з успішною участю у національному конкурсі читців творів Вільяма Шекспіра, який відбувся 23 квітня 2021 року.

Перше місце здобув студент 1-го курсу факультету іноземних мов Артем Гігач. Почесне друге місце посіла студентка 1-го курсу факультету іноземних мов Ольга Голинська. Вітаємо з підкоренням чергової вершини і впевненою перемогою! Знаємо, як багато ви працювали і скільки сил доклали для підготовки до конкурсу. Радіємо, що ваші зусилля гідно оцінені! Ми вами неймовірно пишаємося!

Конкурс читців творів Уільяма Шекспіра щорічно проводить громадська організація Спілка англійської мови в Україні. Метою конкурсу є залучення молоді до інтерактивного вивчення творів англійської літератури, розвиток критичного мислення та навичок публічного мовлення, дослідження краси і складності поетичної мови Шекспіра і його класичних тем.

Участь у конкурсі дає учасникам змогу продемонструвати не тільки знання англійської мови і літератури, практичні навички, а й загальний світогляд, індивідуальні нахили, творчі здібності.

У конкурсі брали участь учні 10-11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних та студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації всіх форм власності. Вони виступали з монологами та сонетами на віртуальній сцені перед журі, а також перед іншими учасниками та гостями конкурсу.

Від душі вітаємо наших студентів із перемогою. Бажаємо в будь-якій боротьбі, в будь-якому бою перемагати так само яскраво, впевнено і гідно! Нехай у вашому житті буде багато таких свят і заслужених нагород. Бажаємо вам бути сильними та впевненими у собі, завжди знати, до чого прагнути і сміливо йти до успіху.

Деканат факультету іноземних мов







Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись