• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Відпочинок у Карпатах

Нарешті збулась наша мрія, і в цьому році ми поїхали в КАРПАТИ!!! Це було фантастично!!! Незважаючи на те, що ми були зморені дорогою, краса Карпат нас вразила до глибини душі! Нам пощастило з погодними умовами. Ми бачили Карпати різними: і при тумані  і в сонячних променях.

Перший день нашої подорожі почався з Кам'янця-Подільського. Там ми побачили багато видатних історичних пам'яток, споруд, фортець і церков. Також відвідали головну фортецю цього міста. Далі ми тримали маршрут на Хотин. Побачили Хотинську фортецю, яка знаходиться на березі річки і є однім із семи чудес України.

Зморені і щасливі ми, нарешті, увечері приїхали в Яремче. Відпочивши від дороги, ми відправились до славнозвісного зимового курортного комплексу - Буковелі. Там ми провели незабутні два дні, катались на лижах, підйомниках, фотографували чудові ландшафти та насолоджувалися відпочинком.

В останній день ми відвідали музей писанки, який розташований в Коломиї, в якому знаходиться 1200 писанок, не схожих одна на одну. В тому числі, ми побачили писанки з підписами відомих людей України, зокрема Ющенка, Януковича та ін.

Ми висловлюємо щиру подяку за наданий нам шанс такого шаленого відпочинку, купу позитивних емоцій та драйву!!!

З повагою 7-Б блок =*

karpaty_1.jpg karpaty_2.jpg

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись