• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Відбувся захист курсових робіт (проєктів) студентів ІІІ курсу

Відбувся захист курсових робіт (проєктів) студентів ІІІ курсу

Захист курсових робіт з образотворчого, музичного мистецтв та хореографії на ІІІ курсі – це важливий етап у навчанні студентів, який демонструє їхні знання, навички та творчий потенціал.

Цей процес є підсумком кропіткої роботи протягом семестру і відкриває можливість для студентів показати свої теоретичні та практичні  здобутки. Студенти, які обрали напрямок образотворчого мистецтва, презентують свої курсові роботи, створені в різних техніках та стилях, характеризують теоретичні питання та втілюють їх в різних інтер'єрах. Майбутні музиканти-педагоги презентували свої дослідження з музичної теорії, історії музики, аналізу творів або педагогіки. Студенти хореографічного напрямку представляють свої курсові роботи у вигляді танцювальних концепцій, педагогічних основ хореографічного мистецтва, мистецтва балетмейтера тощо

Захист курсових робіт важливий етап у формуванні професійних навичок та підготовці до майбутньої кар’єри у сфері мистецтва. Кожна представлена робота є відображенням індивідуальності студента та його творчого потенціалу.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись