• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Рік гуртку роботехніки Krop_Robots в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка

Рік гуртку роботехніки Krop_Robots в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка

6 червня 2024 року гурток роботехніки Krop_Robots, який реалізує Громадська Організація "КРОП РОБОТС" (керівник: студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) Денис Павлюк), святкував свій перший рік існування. В рамках святкування 4 червня 2024 року в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка було проведено захід для молоді, де кожен охочий міг долучитися до різних локацій та спробувати себе в боях роботів.

На заході гості мали можливість взаємодіяти з різноманітними роботами, створеними членами гуртка. Кожен відвідувач міг не лише спостерігати за захоплюючими боями роботів, але й самостійно спробувати керувати ними у спеціально облаштованих зонах.

Особливою популярністю користувалася фотозона з роботами, де учасники робили світлини і ділилися ними у своїх соціальних мережах, відмічаючи нас та наших партнерів - ГО "СКЦ "Задзеркалля" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Кульмінацією заходу став розіграш призів від наших партнерів серед усіх, хто взяв участь в активностях.

6 червня 2024 року ми відвідали Онуфріївку, де представили нашу Громадську Організацію "КРОП РОБОТС" та Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка на II етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

На Кіровоградщині цей етап зібрав 15 молодіжних роїв з 14 громад області, які змагалися у різноманітних дисциплінах, демонструючи свою фізичну підготовку, кмітливість та винахідливість. Разом з ЦДУ  організували окрему локацію з роботами, де кожен учасник міг взяти участь у боях роботів та отримати подарунки від Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Це стало чудовою можливістю продемонструвати здобутки гуртка Krop_Robots та залучити нових учасників до нашої діяльності.

Ми вдячні всім, хто долучився до святкування нашого першого року та підтримав нас. Ваша підтримка та зацікавленість є головним рушієм наших досягнень та нових ідей. Сподіваємось на подальші успіхи та цікаві проекти разом із вами! З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі та спільні заходи.

Інформацію підготували студент групи ЦТ20Б Денис Павлюк та д.пед.н., проф. О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись