• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч зі студентами-магістрами спеціальності 014 Середня освіта

20 червня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулася тематична зустріч «Студенти проти корупції». Зустріч проводила  для студентів-магістрів спеціальності 014 Середня освіта (Хімія, Біологія та здоров’я людини) уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції ЦДУ ім. В. Винниченка, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Окопник О.М.

Рік гуртку роботехніки Krop_Robots в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка

6 червня 2024 року гурток роботехніки Krop_Robots, який реалізує Громадська Організація "КРОП РОБОТС" (керівник: студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) Денис Павлюк), святкував свій перший рік існування. В рамках святкування 4 червня 2024 року в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка було проведено захід для молоді, де кожен охочий міг долучитися до різних локацій та спробувати себе в боях роботів.

Студенти проти корупції

20 червня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулася тематична зустріч «Студенти проти корупції». Зустріч проводила для студентів-магістрів спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції ЦДУ ім. В.Винниченка, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, кандидат юридичних наук, доцент Окопник О.М.

Презентація збірки віршів та прози «Лютий: війна і тиша»

Стоїть перед аудиторією студентів та викладачів факультету математики, природничих наук та технологій студент спеціальності Професійна освіта (Цифрові технології) Владислав Лутаєнко і читає свої вірші, написані на «нульовці», під час коротких перепочинків, тренувань, навчання в аудиторіях університету.

Бесіда про академічну доброчесність з магістрами-хіміками

17 червня 2024 року на кафедрі природничих наук і методик їхнього навчання відбулося чергове обговорення Закону про академічну доброчесність. В обговоренні взяли участь гарант ОП Середня освіта (Хімія, Біологія та здоров’я людини) доцент Форостовська Т.О., професор Дефорж Г.В. та куратор групи ХБ23М доцент Боброва М.С.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись