Заняття зі студентами Університету третього віку «Натхнення»

Учасниця проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне Наталя Пасічник 12 червня 2024 року провела чергове лекційне заняття зі слухачами Університету третього віку «Натхнення» на тему «Гендерна (не-)рівність в засобах масової інформації: українські реалії». Університет – це інноваційний громадський проєкт, що веде свій відлік у Кропивницькому з 2014 року і є практичною реалізацією світової концепції освіти впродовж усього життя.

Оголошуємо набір слухачів до ІV літньої школи «Тренінг з гендерної рівності»

В нашому університеті продовжується реалізація проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне. Координатор проєкту – доцент кафедри математики та цифрових технологій Катерина Сергіївна Акбаш.

Команда проєкту опублікувала чергові результати досліджень

Виконавці проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне – Наталя Пасічник, Катерина Акбаш, Ренат Ріжняк – у відповідності до наукової частини задач проєкту опублікували чергові результати наукових досліджень. Цього разу був проведений статистичний аналіз індексу гендерної нерівності в регіонах нашої держави станом на 2021 рік.

Команда проєкту провела семінар з науковцями та студентами міста

Відповідно до задач проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне 16 травня 2024 року виконавцями проєкту – Наталею Пасічник, Катериною Акбаш, Ренатом Ріжняком – проведений семінар з науково-педагогічними працівниками кафедри міжнародних економічних відносин Центральноукраїнського національного технічного університету, а також зі студентами спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Учасники команди проєкту на Міжнародній науковій конференції

Наталя Пасічник та Ренат Ріжняк як виконавці проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне взяли участь у проведенні пленарної частини ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні аспекти розвитку STEM-освіти в умовах євроінтеграції», присвяченої 63-й річниці Донецького державного університету внутрішніх справ.