Щорічний звіт про діяльність керівника ЗВО

З Днем Конституції України!

З Днем Конституції України!

Шановні студенти, викладачі та співробітники університету!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Конституції України!

28 червня – це знаменна дата в історії нашої держави, що символізує суверенітет, незалежність та верховенство права. Саме цього дня 1996 року було прийнято Закон, який закріпив демократичні цінності, права та свободи людини, верховенство права та курс на побудову незалежної, суверенної та правової держави.

Конституція України – це основа демократичного розвитку нашого суспільства, гарант прав і свобод кожного громадянина. Це запорука того, що кожен громадянин України має рівні можливості для розвитку, самореалізації та гідного життя.

На нас покладена відповідальність за те, щоб Україна й надалі розвивалася як вільна, демократична та правова держава, де панують мир, злагода та добробут. В умовах війни, коли наша країна переживає складні випробування, важливість цих цінностей набуває ще більшої ваги.

Тож нехай День Конституції завжди буде для нас, українців, днем єднання, днем натхнення на нові звершення та благо Батьківщини! Зі святом демократії та верховенства права! Слава Україні!

З повагою та найщирішими побажаннями – ректор Центральноукраїнського державного університету ім. Володимира Винниченка Євген Соболь