lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Оксфордський химерник

Оксфордський химерник

Читальний зал філологічних дисциплін запрошує на перегляд виставки, яка присвячена відомому англійському мрійнику, парадоксалісту, гумористу, професору математику й філософу Льюїсу Керроллу. Його 190-річний ювілей – це 160-річний ювілей його Аліси.

Шановний Читачу! Завітайте на книжкову виставку, яка експонується з 26 січня, перегорніть сторінки повісті-казки ще раз, переконайтеся, що не все вигадане й веселе є таким насправді. Відчуйте, як з плином часу знайомі персонажі сприймаються інакше, відкрийте для себе нові глибини художнього й духовного досвіду, про які не зауважили під час першого прочитання.

Експозиція здивує кількістю й різноманіттям видань вершинного твору Льюїса Керролла, які вперше зібрані з загального фонду бібліотеки. На книжкових гурманів чекають видання мовою оригіналу.

Виставка розрахована на коло читачів, які прагнуть розпочати чи поновити фантастичне й дивовижне спілкування з Алісою, Чеширським Котом, Капелюшником й Шаленим Зайцем, що стали всесвітньо відомими завдяки оксфордському химернику!

Структура виставки: пороги творчості;
літературно-критичні дослідження;
молодому вчителеві до уроку.