Accessibility Tools

fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Обговорення та підписання дорожньої карти співпраці Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка кафедри менеджменту та підприємництва з компанією RBC Group

Обговорення та підписання дорожньої карти співпраці Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка кафедри менеджменту та підприємництва з компанією RBC Group

10 жовтня кафедрою менеджменту та підприємництва було ініційовано проведення круглого столу щодо подальшої співпраці з міжнародною компанією RBC Group. В ранках даного заходу відбулась зустріч викладачів кафедри менеджменту та підприємництва, в.о. завідувача кафедри Левченка Олександра, гаранта освітньої програми  спеціальності 051 Економіка ОПП Економічна безпека Буткевич Оксани та представника компанії RBC Group Замуренка Дмитра з питання обговорення та підписання дорожньої карти співпраці кафедри менеджменту та підприємництва Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка з компанією RBC Group.

На зустрічі також був присутній Гайдуков Ігор, директор Товариства з обмеженою відповідальністю  виробничо-комерційної фірми "ІЛВІС". Довгенко Яною була представлена до розгляду розроблена дорожня карта співпраці та етапи її реалізації; в обговоренні також приймали участь студенти спеціальності 051 Економіка ОПП Економічна безпека та  073 Менеджмент ОПП Логістика. Розроблена і представлена на обговорення дорожня карта співпраці ЦДУ кафедри менеджменту та підприємництва з компанією RBC Group по вивченню та впровадженню в освітній процес аналітичного середовища Qlik Sense налічує дев’ять етапів, які пов’язані з організаційними моментами співпраці та навчання викладачів і студентів.

Слід зазначити, що на даний момент кафедра разом з компанією вже плідно реалізує початкові етапи співпраці: у травні місяці навчання пройшли викладачі факультету математики, природничих наук та технологій, наразі студенти опановують роботу в середовищі Qlik Sense у межах вибіркового курсу Бізнес аналітика: прикладний аспект, завдяки виданим компанією RBC Group ліцензіям для навчання.

Головною метою співпраці між кафедри менеджменту та підприємництва ЦДУ та RBC Group, згідно дорожньої карти, є впровадження сучасних аналітичних інструментів у навчальний процес та наукові дослідження, розвиток компетенцій студентів і викладачів у галузі бізнес-аналітики, а також підготовка висококваліфікованих фахівців, здатних використовувати технології для аналізу та прийняття рішень на основі даних. Особливий акцент робиться на інтеграції платформи Qlik Sense у навчальні програми університету.

Це важливий крок для підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі бізнес-аналітики, здатних ефективно працювати з великими обсягами економічних даних і приймати обґрунтовані управлінські рішення на основі аналітичних інструментів.

Реалізація представленої дорожньої карти між ЦДУ та RBC Group є стратегічним кроком для розвитку освітніх програм і наукових досліджень, спрямованих на підготовку фахівців у сфері економіки, готових працювати з найсучаснішими технологіями і сприяти розвитку економіки на основі даних.