fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студенти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) успішно склали атестацію у формі кваліфікаційних екзаменів

Студенти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) успішно склали атестацію у формі кваліфікаційних екзаменів

26 червня 2024 року завершилась атестація здобувачів освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Нажаль цим студентам випав тернистий шлях до знань: пандемія COVID-19, повномасштабне вторгнення, сирени, тривоги, навчання у сховищах та дистанційка, яка тільки становилась і набирала обертів. Однак навіть такі обставини не зупинили, а загартували студентів на шляху до омріяного диплому. І вже зараз ми з гордістю випускаємо розумних, енергійних, ініціативних та креативних бакалаврів!

За результатами атестації студентам присвоєна кваліфікація: ступінь вищої освіти бакалавр, спеціальність 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), предметна спеціальність – 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), професійна кваліфікація – вчитель біології, здоров’я людини, хімії закладу загальної середньої освіти!

До зустрічі в магістратурі, адже попереду ще так багато нового та невивченого!

Інформацію підготувала Боброва Марія