fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Команда Krop_Robots продовжує заняття гуртка з робототехніки

Команда Krop_Robots продовжує заняття гуртка з робототехніки

З 17 жовтня 2023 р. команда Krop_Robots відновила роботу гуртка з робототехніки. Усі охочі знову отримали можливість поглибити свої знання у цій захопливій і перспективній галузі. Відновлення занять прийшлося до душі юним творцям, які з нетерпінням чекали цього моменту.

На уроках панувала і панує робоча атмосфера, яка сприяє творчості, та пошуку ідей для втілення у матеріальний світ. Діти були надзвичайно активні, ставити багато запитань, прагнули здобути нові знання для реалізації своїх ідей.

Наразі проводяться безоплатні заняття з робототехніки на платформі EV3 та Arduino. Для кожної з цих платформ проводяться заняття з програмування в середовищах, які підтримують ці платформи. Викладачами є студенти групи КН22Б Стіхарчук Анна Павлівна та Грек Сніжана Петрівна. Також проводяться заняття з 3D-моделювання та візуалізації на безплатний онлайн платформі Tinkercad з подальшим друком готової моделі на 3D принтері. Викладачем цього напряму є студент групи ЦТ21Б Іванов Кирило Володимирович. Ці моделі видруковані на 3D принтері, будуть надалі використовуватись для створення роботів на базі Arduino.

Керівниками гуртка є Денис Павлюк, студент групи ЦТ20Б і Владислав Губар з групи ТН20Б. Без їхніх порад і допомоги Krop_Robots не зміг би працювати ефективно і результативно!

Працюємо разом! Ми створюємо атмосферу для творчого розвитку, втілення ідей і маленьких кроків у формуванні спеціаліста у галузі робототехніки.

Кожен урок ми будемо створювати разом з дітьми, розвиватися та йти до Перемоги, як маленької для кожного особисто, так і нашого гуртка.

Інформацію підготували студент групи ЦТ21Б Кирило Іванов та професор О.М.Трифонова